Perdormire

Layout A (one post)

Култура

(ВИДЕА) СТУДЕНТКАТА ПО МЕДИЦИНА СПАСОВА МАРИЈА СПОДЕЛУВА ВИДЕА СО ЕДУКАТИВНА СОДРЖИНА КОИ ИМ ПОМАГААТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ЗДРАВСТВЕНАТА СТРУКА!

Струмичанката Марија Спасова пронајде интересен начин за едукација додека учениците се дома и наиде на голем број одобрувања и пофалби. 21 годишната студентка по медицина на својот инстаграм профил споделува видеа со едукативна содржина, првенствено наменети за учениците од здравствена...

Повеќе

Layout A2

Култура

(ВИДЕА) СТУДЕНТКАТА ПО МЕДИЦИНА СПАСОВА МАРИЈА СПОДЕЛУВА ВИДЕА СО ЕДУКАТИВНА СОДРЖИНА КОИ ИМ ПОМАГААТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ЗДРАВСТВЕНАТА СТРУКА!

Струмичанката Марија Спасова пронајде интересен начин за едукација додека учениците се дома и наиде на голем број одобрувања и пофалби. 21 годишната студентка по медицина на својот инстаграм профил...

Повеќе
Струмица

ИЗЈАВА НА ЕУРОМАКС: Младите од Струмичко порачуваат – ако не проработи рударскиот комплекс, ќе се иселиме сите!

ЕУРОМАКС: Жителите од неколку струмички села даваат јавна поддршка на отворање на мега проектот „Рудник на можности“ и заедно со инвеститорот „Еуромакс Ресоурцис“ подготвија куси видеа во кои...

Повеќе
Струмица

УРЕДУВАЊЕ НА ОКОЛИНАТА ВО БЛИЗИНА НА МАНАСТИРОТ „СВ. ЛЕОНТИЈ“ ВО ВОДОЧА!

Општина Струмица ја подобрува инфраструктурата во близина на туристичките локалитети и културно – историските знаменитости. Уредувањето на околината во близина на манастирот „Св.Леонтиј“ во Водоча...

Повеќе

Layout A2 (combined with B)

Култура

(ВИДЕА) СТУДЕНТКАТА ПО МЕДИЦИНА СПАСОВА МАРИЈА СПОДЕЛУВА ВИДЕА СО ЕДУКАТИВНА СОДРЖИНА КОИ ИМ ПОМАГААТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ЗДРАВСТВЕНАТА СТРУКА!

Струмичанката Марија Спасова пронајде интересен начин за едукација додека учениците се дома и наиде на голем број одобрувања и пофалби. 21 годишната студентка по медицина на својот инстаграм профил...

Повеќе
Струмица

ИЗЈАВА НА ЕУРОМАКС: Младите од Струмичко порачуваат – ако не проработи рударскиот комплекс, ќе се иселиме сите!

ЕУРОМАКС: Жителите од неколку струмички села даваат јавна поддршка на отворање на мега проектот „Рудник на можности“ и заедно со инвеститорот „Еуромакс Ресоурцис“...

Повеќе
Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЧКО ДЕЛЕШЕ ФЛУОРОСЦЕНТНИ НАЛЕПНИЦИ НА ТРАКТОРСКИ ПРИКОЛКИ СО ЦЕЛ ПОГОЛЕМА ВИДЛИВОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ!

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица во партнерство со РСБСП, денес во населените места с.Дабиља и с.Банско спроведе...

Повеќе
Хуманост

СОБРАНИ ОКОЛУ 45.000 ЕВРА ЗА СТРУМИЧАНЕЦОТ ПЕТАР ПОПОВ – ЛИНКОТ ЗА ОНЛАЈН ДОНАЦИЈА Е ПРИКАЧЕН ВО ОБЈАВАТА!

Кликни ОВДЕ за да донираш! На интернет страницата за донации gofundme, за струмичанецот Петар Попов досега се донирани околу 45.000 евра. Петар многумина го опишуваат...

Повеќе
Хуманост

УЧИЛИШТЕТО СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ХРАНАТА, ДОНИРАШЕ ЈАБОЛКИ КОИ ЌЕ ПОСЛУЖАТ КАКО ДЕСЕРТ ЗА СТАРИТЕ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА!

Дијаконија Македонија – Мис Стон Центар Струмица: По повод светскиот ден на храната 16 октомври, каде што повеќе од 900 милиони луѓе во светот гладуваат...

Повеќе

Layout A3

Струмичанката Марија Спасова пронајде интересен начин за едукација додека учениците се дома и наиде на голем број одобрувања и пофалби. 21 годишната студентка по медицина на својот инстаграм профил споделува видеа со едукативна содржина, првенствено...

Повеќе

ЕУРОМАКС: Жителите од неколку струмички села даваат јавна поддршка на отворање на мега проектот „Рудник на можности“ и заедно со инвеститорот „Еуромакс Ресоурцис“ подготвија куси видеа во кои зборуваат зошто на регионот му е потребен силен...

Повеќе

Општина Струмица ја подобрува инфраструктурата во близина на туристичките локалитети и културно – историските знаменитости. Уредувањето на околината во близина на манастирот „Св.Леонтиј“ во Водоча коешто започна во месец мај годинава, се врши според...

Повеќе

Layout A (with pagination)

Култура

(ВИДЕА) СТУДЕНТКАТА ПО МЕДИЦИНА СПАСОВА МАРИЈА СПОДЕЛУВА ВИДЕА СО ЕДУКАТИВНА СОДРЖИНА КОИ ИМ ПОМАГААТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ЗДРАВСТВЕНАТА СТРУКА!

Струмичанката Марија Спасова пронајде интересен начин за едукација додека учениците се дома и наиде на голем број одобрувања и пофалби. 21 годишната студентка по медицина на својот инстаграм профил споделува видеа со едукативна содржина, првенствено наменети за учениците од здравствена...

Повеќе
Струмица

ИЗЈАВА НА ЕУРОМАКС: Младите од Струмичко порачуваат – ако не проработи рударскиот комплекс, ќе се иселиме сите!

ЕУРОМАКС: Жителите од неколку струмички села даваат јавна поддршка на отворање на мега проектот „Рудник на можности“ и заедно со инвеститорот „Еуромакс Ресоурцис“ подготвија куси видеа во кои зборуваат зошто на регионот му е потребен силен инвестициски проект, каков што е рударскиот...

Повеќе
Струмица

УРЕДУВАЊЕ НА ОКОЛИНАТА ВО БЛИЗИНА НА МАНАСТИРОТ „СВ. ЛЕОНТИЈ“ ВО ВОДОЧА!

Општина Струмица ја подобрува инфраструктурата во близина на туристичките локалитети и културно – историските знаменитости. Уредувањето на околината во близина на манастирот „Св.Леонтиј“ во Водоча коешто започна во месец мај годинава, се врши според планираната динамика. Проектот којшто...

Повеќе
Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЧКО ДЕЛЕШЕ ФЛУОРОСЦЕНТНИ НАЛЕПНИЦИ НА ТРАКТОРСКИ ПРИКОЛКИ СО ЦЕЛ ПОГОЛЕМА ВИДЛИВОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ!

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица во партнерство со РСБСП, денес во населените места с.Дабиља и с.Банско спроведе превентивна активност во рамките на проектот “Управувај безбедно со земјоделски машини”, со делење и...

Повеќе
Хуманост

СОБРАНИ ОКОЛУ 45.000 ЕВРА ЗА СТРУМИЧАНЕЦОТ ПЕТАР ПОПОВ – ЛИНКОТ ЗА ОНЛАЈН ДОНАЦИЈА Е ПРИКАЧЕН ВО ОБЈАВАТА!

Кликни ОВДЕ за да донираш! На интернет страницата за донации gofundme, за струмичанецот Петар Попов досега се донирани околу 45.000 евра. Петар многумина го опишуваат како човек кој постојано бил насмеан и постојано помагал онаму каде треба да се помогне. Минатата година тој со неговата...

Повеќе