Home

Perdormire
Култура

„ТЕОРИЈА НА ЗАГОВОР“ ОД ПОНЕДЕЛНИК ПОВТОРНО ВО КНИЖАРНИЦА „КУЛТУРА“ – ПРОЧИТЕТЕ ЈА ПРИКАЗНАТА ЗА ПРВАТА ПРЕМИЕРКА НА МАКЕДОНИЈА!

Home

„Теорија на Заговор“ од Спасова Марија. целосно распродадена и во „Култура“. Од понеделник повторно ќе биде достапна во истата книжарница по цена од 250 денари. Во овие зимски и празнични денови, нека приказната за првата премиерка на Македонија ви ги стопли срцата!