bandr
Култура

СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ВЕЛИГДЕНСКИ ПОПУСТ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ НА ВАШИОТ БИЗНИС-ПРОМОЦИЈАТА ТРАЕ ДО 10 МАЈ!

Портал Струмица Денес со Велигденски попуст за рекламирање на вашиот бизнис! Сите оние кои ќе се јават до 10 мај ќе добијат понуда која чини помалку од реалната цена.

Во акцијата е вклучено:

-Едномесечно рекламирање
-Тримесечно рекламирање
-Шестмесечно рекламирање
-Едногодишно рекламирање

Портал Струмица Денес во моментот е меѓу најпосетуваните четири портали во Македонија. Сите оние кои се заинтересирани за рекламирање и за подетални информации за понудите, може да се јават на следниот телефонски број: 071 258 511.

Ознаки