bandr
Култура

ОГЛАС: ПЕЛИСТЕРКА ИМА ПОТРЕБА ОД УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА ВО СТРУМИЦА!

Пелистерка АД подружница-Струмица има потреба од унапредувач на продажба со работно искуство.

Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонски број: 071260177