Home

Perdormire
Култура

(ФОТО) Еве што има да ви порача една 17 годишна струмичанка!

Home

Неодамна на нашиот портал споделивме вест за 17 годишната Спасова Марија од Струмица која го издаде својот прв роман „Магијата на Атафу“, но овојпат она што го привлече нашето внимание повторно е нејзиниот статус на фејсбук профилот кој таа го објави и е проследен со доста позитивни реакции за многу брзо време. Во продолжение прочитете го и вие драги наши читатели, бидејќи навистина ова девојче ја враќа довербата во човештвото: