Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Феноменална промоција на романот„Магијата на Атафу“ од Спасова Марија

Home

Вечерва во Домот на Арм младата талентирана авторка Спасова Марија  ја промовираше својот прв роман „Магијата на Атафу“. Салата навистина беше претесена за сите оние кои сакаа да присуствуваат на самата промоција. Како што вели и самата авторка не очекувала таква голема бројка од луѓе и навистина е пресреќна што нејзиното првенче доби една преубава промоција. Тимот на Струмица Денес ќе продолжи и понатаму да ги следи блескавите успеси на оваа талентирана струмичанка која допрва ќе се зборува за неа! Браво Марија, честитки!