bandr

АВТОРОТ НА ПОЗНАТАТА КНИГА „ЈАС ПИНК ПАНТЕР“ НА ОЛИВЕРА ЌИРКОВИЌ ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА ВО КНИЖАРНИЦА „КУЛТУРА“

Денеска Оливера Ќирковиќ ќе ја угостува книжарница „Култура“ во Струмица. Ќе се потпишуваат книги и ќе се дружите со авторот од 12:00 до 20:00 часот. Повелете утре во книжарница „Кулутра“ – Струмица.