Perdormire

Popular This Week

Latest Articles

Празници

ЕПИСКОП ЈАКОВ СТОБИСКИ: НЕМА БОГОСПОЗНАНИЕ НАДВОР ОД ЦРКВАТА И ОД НЕЈЗИНАТА СВЕТА ЛИТУРГИЈА!

Нема Богопознание, драги мои, надвор од Црквата и од нејзината Света Литургија. Не смееме да се залажуваме дека независно од Црквата и надвор од неа, само во...

ВМРО-ДПМНЕ

СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ УТРЕ ПОВИКА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ВО СТРУМИЦА ВО 19:00 ЧАСОТ!

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Почитувани членови, драги сограѓани, Ненародната власт инсталирана за да го понижи националното достоинство на македонецот, не презема...

Реклама

НОВО ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ТОБАКО „БОБИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПЛАТА РЕДОВНА!

Поради зголемениот обем на работа, струмикото тобако „Боби“ има потреба од девојки за работа. Плата редовна, најдоцна до трети секој месец и осигурена уште од...

Реклама Струмица

СЛОБОДНИ ТРИ РАБОТНИ МЕСТА ВО „ИСОЛЕ“ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ГРАДЕЖЕН ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖИНЕР, МАЈСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА И ЕДЕН ОПШТ РАБОТНИК СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

„ИСОЛЕ“-Струмица ја зголемува својата дејност и бара нови работници! Се бара: – ЕДЕН ГРАДЕЖЕН ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖИНЕР – МАЈСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА...

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА ЗАПОЧНА СО ПОСТАВУВАЊЕ НА ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ НА ДЕЛ ОД УЛИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Согласно планираната динамика за оваа тековна година, а по извршените подготовки, Општина Струмица започна со поставување на втор слој асфалт на дел од улиците...