Perdormire

Editor's Pick

Most Popular

Latest Articles

ВМРО-ДПМНЕ

СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ УТРЕ ПОВИКА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ ПРЕД СОБРАНИЕТО ВО СТРУМИЦА ВО 19:00 ЧАСОТ!

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Почитувани членови, драги сограѓани, Ненародната власт инсталирана за да го понижи националното достоинство на македонецот, не презема соодветни мерки за здравствената криза...

Повеќе
Реклама

НОВО ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ТОБАКО „БОБИ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПЛАТА РЕДОВНА!

Поради зголемениот обем на работа, струмикото тобако „Боби“ има потреба од девојки за работа. Плата редовна, најдоцна до трети секој месец и осигурена уште од...

Реклама Струмица

СЛОБОДНИ ТРИ РАБОТНИ МЕСТА ВО „ИСОЛЕ“ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА ГРАДЕЖЕН ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖИНЕР, МАЈСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА И ЕДЕН ОПШТ РАБОТНИК СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

„ИСОЛЕ“-Струмица ја зголемува својата дејност и бара нови работници! Се бара: – ЕДЕН ГРАДЕЖЕН ИЛИ МАШИНСКИ ИНЖИНЕР – МАЈСТОР ЗА ИЗРАБОТКА НА...

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА ЗАПОЧНА СО ПОСТАВУВАЊЕ НА ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ НА ДЕЛ ОД УЛИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Согласно планираната динамика за оваа тековна година, а по извршените подготовки, Општина Струмица започна со поставување на втор слој асфалт на дел од улиците...

Реклама Струмица

БРАВО ЗА СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ: ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА, БЕЗ ЗАМОР ВО ОЧИТЕ – АКЦИЈА ЗА СИТЕ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ!

Акција за сите ученици и студенти! За онлајн настава без замор во очите, очила со BLUE филтер заштита, со или без диоптер за само 2000 денари! Одберете го...