Wipe Out и Кружен тек доаѓаат на Леблебиџиска

Продолжуваат летните игранки на леблебиџиска. Утре ќе имаме можност да се дружиме со Wipe Out, a во недела со битолскиот бенд Кружен тек.

leblebidziska igranka

Wipe out го сочинуваат дуото Горан Папаз и Јован Куциновски. Горан Папаз веќе добро и е познат на публиката како поранешен член на бендот Суперхикс.

wipe out 3

wipe out 2

wipe out

Кружен тек ни доаѓаат од Битола, во состав: Игор Мицевски (гитара, вокал), Стефан Новевски (гитара, придружен вокал), Игор Стефановски (бас) и Мартин Сприовски (тапани)

kruzen tek

Слушнете дел од нивната работа.

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,