ВТОР ДЕЛ ФОТОГАЛЕРИЈА: СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ РУШИ РЕКОРДИ!

Струмички улици претесни од народ, а нашиот карневал руши рекорд. Вечерва може да се забележат само насмеани и весели лица. Браво за целосната организација. Уживајте во фотогалеријата:

ФОТО: Столе Ангелов

маркетинг


Select
Ознаки: , ,