ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА НА БЕНЗИНСКА ПУМПА ВО СТРУМИЦА!

Се бара девојка за работа на бензинска пумпа. Плата солидна.
Телефон за контакт 075 385 777

маркетинг


Select
Ознаки: ,