ВО ЧЕТВРТОК СРЕДНОШКОЛСКИ МАСКЕНБАЛ ВО СЕЛЕКТ СО ДИЏЕЈ ТЕРРОР!

 

По традиција карневалите секоја година ги започнуваме со средношколскиот маскенбал, така и оваа година #CafeBarSelect е главниот организатор на средношколскиот маскенбал!  За најубајвите маски следуваат награди и голем број на изненадување!!
#Влезот е #Слободен !!!
Dj #Terror i Dj #Zdravko ќе се погрижат оваа средношколска ноќ , прикриена под маски , да ја направат незаборавна!!!!
#Старт 21:00 часот , #Четврток #15Февруари

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: ,