ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА собира донации за опожарените во Македонски Брод

Почитувани пријатели,
Ве повикувам да покажеме хуманост во моменти кои на наши сограѓани живот значат. Да донираме вода и конзерви храна за Македонски Брод, за жителите и хуманите кои помагаат во гасење на пожарот.
Денес во просториите на ОК Струмица во периодот од 12:00 до 14:00 часот.

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,