(ВИДЕО) Зоран Спасов – кик-бокс мајстор од Струмица со светски успеси

Џит Кун До вештината и сите останати вештини кои таа ги опфаќа, кик-бокс клубот „Тим Зоран“ од Струмица напорно ги тренира. Со тренирањето на овие вештини членовите на клубот освојуваат медали под палката на мајсторот Зоран Спасов, кој е прогласен меѓу најдобрите 300 во светот.

ВО ПРОДОЛЖЕНИЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ЦЕЛОСНОТО ИНТЕРВЈУ СО МАЈСТОРОТ ЗОРАН СПАСОВ – https://www.youtube.com/watch?v=CU67lGYu8u4&feature=youtu.be

маркетинг


Select