(ВИДЕО) ПОП МИТЕ ГО БЛАГОСЛОВИ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: ЧУДО ДА БИДЕШ ЗА НАС

Денеска на првиот ден од мандатот, новиот претседател на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по вчерашното завршување на Конгресот во Валандово го посети Храмот Св. Петнаесет во Струмица.

Во храмот се поклони пред иконата Света Богородица брзопослушница која беше донесена минатата година од Света Гора. Иконата досега ја посетиле илјадници верници од регинот. ,,Чудо да бидеш за нас” доби Благослов од струмичкиот свештеник при денешната посета на Свети Петнаесет Тивериополски Маченици.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,