(ВИДЕО) Погледнете како The Marshall изненади и насмеа многу дечиња во Струмица!

The Marshall (дел од електронското дџ дуо Disconnected) познат по своите енергични настапи и уникатни влогови, во склоп со новогодишните и божиќните празници делеше новогодишни пакетчиња на плоштадот во Струмица и дефинитивно изнуди насмевки кај многу дечиња. А како сето тоа изгледаше може да погледнете на видеото објавено на неговиот youtube канал.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,