(Видео) Погледнете како струмичанецот The Marshall си крши јајца од глава!

Петар Делев подобро познат како Dj Marshall го препознаваме по неговите енергични настапи и уникатни дџ сетови, но сега станува збор за нешто сосема поинакво.

Тој во еден од неговите видео блогови заедно со Dj Tightbeats игра Egg roulette, за што всушност станува збор може да погледнете во видеото подолу.

маркетинг


Select
Ознаки: ,