(ВИДЕО) Како е да се биде единствената жена дипломиран оџачар во Струмица?

Како е да се биде жена оџачар во Македонија ? какви се искуствата и како граѓаните ја прифаќаат можноста жена да им чисти оџак? Нашата екипа имаше ексклузивна можност да разговара со првиот дипломиран оџачар во Македонија кој воедно е жена.

ПРИЛОГ НА ТЕЛЕКАНАЛ А1

маркетинг


Select
Ознаки: , ,