(ВИДЕО) Јаневски: Општина Струмица има позитивни искуства во искористувањето средства од европските фондови

Од Струмица денеска започна информативната кампања за Вториот повик за поднесување на проектни предлози на Interreg – ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија 2014-2020 за потенцијалните кандидати на територијата на Република Македонија.

,,Општина Струмица има позитивни искуства во искористувањето средства од европските фондови” – изјави градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски

маркетинг


Select
Ознаки: ,