(ФОТО) ВАНЧО СТОЈАНОВ ВО ПОСЕТА НА НОВА МААЛА!

 

Кандидатот за градоначалник на општина Василево оствари средба со граѓаните во населено место Нова Маала кадешто имаа топол пречек и задоволни граѓани. Беше презентирана новата програма која опфаќа нова филтер станица, нови улици ,завршување на повеќенаменското игралиште и на спортската сала.

маркетинг


Select
Ознаки: ,