УМС на ВМРО-ДПМНЕ – Струмица од плоштадот порачаа: Во недела да заокружиме број 1

15442272_1265127230209205_326399980616525659_n

Во недела на 11-ти декември на денот на изборите, УМС на ВМРО-ДПМНЕ – Струмица денеска од плоштадот на Струмица на еден необичен начин ги повика сите граѓани да го заокружат бројот еден и да гласаат за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за „Подобра Македонија“ предводена од г. Никола Груевски.

15403204_10154826699004581_840182860_n

маркетинг


Select