УЧЕНИЦИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОНИРАА ОБЛЕКА И ОБУВКИ!

Во текот на октомври 2017 година, по повод „Светската недела за борба против сиромаштијата“, во организација на стручната служба на училиштето (психолог, педагог и библиотекар) беше спроведена хуманитарна акција за донирање облека. Учениците и вработените од училиште СОУ „Димитар Влахов“ – Струмица во „Црвен крст“ Струмица донираа 510 парчиња облека и обувки.

маркетинг


Select
Ознаки: ,