Томе Лазаров од Гала Бенд доби син

11079785_10153177172199581_15352824_n

Познатиот музачар од Струмица Томе Лазаров од Гала Бенд доби син. Ова е второ дете во семејството Лазарови. Томе и неговата сопруга Јасмина веќе ја имаат талентираната ќеркичка Вања, девојче кое често можеме да го забележиме како настапува по детски манифестации кои се одржуваат во градот.

Редакцијата на Струмица Денес го исконтактира Томе кој видно расположен ни изјави дека синот ќе се вика Константин, и се роди на 23,03,2015 во 20 часот во Струмица

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,