ТИАНДЕ-СТРУМИЦА ВИ ПРИРЕДУВА СПЕЦИЈАЛЕН НАСТАН ВО НЕДЕЛА ВО ДОМОТ НА АРМ ВО СТРУМИЦА!

Струмичани на 10.12.2017 во недела во „ДОМ НА АРМ“ -СТРУМИЦА со почеток од 19:00 часот ќе имаат специјална чест да слушнат информации за производите на ТианДе од официјалниот професионален Лектор во ТианДе Г-ин Вангел Панов кој за прв пат доаѓа во Струмица да одржи вакво ИЗЛАГАЊЕ Ќе ни биде задоволство да не удостоите со вашето присуство!

маркетинг


Select
Ознаки: , ,