bandr

Tag - топ

Хроника

РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – „СЕГА Е ВРЕМЕ НА ДОЖДОВИ, ПАК ЌЕ СЕ ПОПЛАВИМЕ, КОМУНАЛЕЦ НЕ ПРЕЗЕМА НИШТО“-РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ!

Откако ја најавивме нашата нова рубрика „ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА“ се’ повеќе граѓани ни испратија проблеми со кои се соочуваат секојдневно. Денес одлучивме...

Култура

ЖИВОТНИ СТОРИИ ОД СТРУМИЧКО: УШТЕ ЕДНА РУБРИКА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС – ПРИЈАВЕТЕ ЈА ЈАВНО ИЛИ АНОНИМНО ВАШАТА ПРИКАЗНА!

Нашиот портал со голема чест и задоволство ви ја најавува новата рубрика ЖИВОТНИ СТОРИИ ОД СТРУМИЧКО, при која двапати месечно ќе се објавуваат најинтересните...

Култура

УШТЕ ЕДНА НОВА РУБРИКА: ИЗБИРАМЕ НАЈДОБАР СТРУМИЧКИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА СЕКОИ ДВЕ НЕДЕЛИ-ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

  Тимот на Струмица Денес ја најавува својата нова рубрика „Струмички инстаграмџии“ во која двапати месечно ќе се одбираат најинтересни инстаграм профили...

Култура

ПРОБЛЕМИ ВО СТРУМИЦА: НОВА РУБРИКА НА НАШИОТ ПОРТАЛ-ПРИЈАВЕТЕ ПРОБЛЕМ И ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН АНОНИМНО!

Доколку се соочувате со вид на проблем којшто може да биде разрешен со помош на јавноста и сограѓаните, ве охрабруваме да го споделите со нас, како медиум кој...

Хроника

(ВИДЕA) СЕКОЈА НОЌ ГИ МАВАЛ СО ИЗМЕТ, СТАКЛО, ВАР И УЉЕ – СТРАОТНИ ВИДЕА ОД УЛИЦАТА „РИСТО ЌУРЧИЕВ“ ВО СТРУМИЦА!

Во порака на Редакцијата на Струмица Денес пристигнаа повеќе видеа од кои и ние самите бевме згрозени од тоа до каде може да оди човечкиот разум…Како што...

Хроника

(ВИДЕA) СЕКОЈА НОЌ ГИ МАВАЛ СО ИЗМЕТ, СТАКЛО, ВАР И УЉЕ – СТРАОТНИ ВИДЕА ОД УЛИЦАТА „РИСТО ЌУРЧИЕВ“ ВО СТРУМИЦА!

Во порака на Редакцијата на Струмица Денес пристигнаа повеќе видеа од кои и ние самите бевме згрозени од тоа до каде може да оди човечкиот разум…Како што...