bandr

Tag - струмица

Струмица

(ФОТО) ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ АКТИВНОСТИ ВИ ГИ НУДИ НОВАТА ЛИЦЕНЦИРАНА ФИРМА ЗА ОДРЖУВАЊЕ И ЗАСТАПУВАЊЕ СО СТАНБЕН И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР „МАРТИ ХИГИЕНА“

Лиценцираната фирма „МАРТИ ХИГИЕНА“ која се грижи за одржување и застапување со станбен и деловен простор ви ги нуди следниве активности: ОДРЖУВАЊЕ И...

Струмица

(ВИДЕО) СВЕТИОТ КРСТ ОВАА ГОДИНА ВО СТРУМИЦА ГО ФАТИЈА ДВАЈЦА СТРУМИЧАНИ – ИЛЕ НЕДЕЛКОВ И БОЖИНОВ АТАНАС!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление – Водици. Во храмовите на Македонската Православна Црква се одржуваат литургии...