bandr

Tag - фудбал

Спорт

Се одржа женски турнир во фудбал во рамките на Програмата за еднакви можности на општина Струмица

Во рамките на Програмата за еднакви можности на мажите и жените на општина Струмица за 2018 година, на стадионот „Младост“ се одржа женски турнир во фудбал...