НОВО ВО СТРУМИЦА: ДАНТИ-КОМЕРЦ салон за оков за мебел!

ДАНТИ-КОМЕРЦ е новоотворениот салон за оков за мебел во Струмица. Оковот е незаменлив дел од мебелот кој му дава функција и употребна вредност. ДАНТИ-КОМЕРЦ нуди шарки, водилки, движни механизми, лизгачки системи за врати, ситен оков и сѐ што е потребно за да се произведе современ мебел. Инаку, ДАНТИ-КОМЕРЦ се познати низ цела Македонија бидејќи 25 години се на пазарот и 25 години луѓето ...