Buck’s Pizza House – вкусот на оригиналната пица конечно во Струмица

Љубителите на оригиналниот пица вкус конечно ќе може да уживаат и во нашата Струмица. Вистинскиот вкус на пицата во Струмица може да се вкуси во најдоброто пица место во градот,  Buck’s Pizza House кој сега се наоѓа на градското шеталиште спроти слаткарница ,,Бисер”. *Kомерцијална објава