Струмичките гимназијалци најдобри во бизнис идеи

„V-plant“, „Easy Truck“, „Inhelt“ и „Достава на храна со дрон“ се имињата на бизнис-идеите со кои ученици од трета и четврта година под менторство на професорите М-р Македонка Манушева и Сашо Пиличев освоија прво, второ и трето место на проект за бизнис идеи помеѓу ученици од Република Бугарија и Република Македонија. Проектот “Зголемување на потенцијалот за претприемништво и изгледите ...