bandr

Tag - академија пандев

Спорт

ГЛАСАЈТЕ: АЛЕКСАНДАР СТОЈАНОВ ОД АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ НОМИНИРАН ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО МЛАДИНСКИ ФУДБАЛ

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри во македонскиот фудбал, „Најдобри во македонскиот фудбал” за натпреварувачката сезона 2017/2018 ќе...

Спорт

ГЛАСАЈТЕ: Љупчо Дориев од Академија Пандев номиниран за најдобар фудбалер во Македонската фудбалска лига

Како што е веќе познато манифестацијата за избор за најдобри во македонскиот фудбал, „Најдобри во македонскиот фудбал” за натпреварувачката сезона...

Спорт

Генерација 2008 година: Дечињата од „Академија Пандев“ со прво место се вратија од турнирот „75 години Гунди“

Генерацијата дечиња родени 2008 година со освоено прво место се враќа од турнирот „75 години Гунди“ кој се одржа во Самуилово – Бугарија. Покрај екипата...