ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА КУПИТЕ ВЛЕЗНИЦИ ЗА НАСТАПОТ НА ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЧ ВО СЕЛЕКТ!

Доколку немате резервирано и уште се мислите каде во сабота – редно време е да си резервирате, не губете време и бидете дел од најголемиот концерт на Dzenan Loncarevic во CafeBarSelect!! Купете си влезници по промотивна цена во туристичката агенција WeTravel , NovaTravel , во CafeBarSelect и секаде во државата преку мрежата на www.kupikartizase.com резервации & инфо: 070/310-013 Magdalena 071/307-891 Mitko 075/346-232 Martin