Трета регионална работилница за подигнување на свеста за консолидација на земјиште во Струмица

На 9. ноември (четврток), 2017 година, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), поддржано од проектот финансиран од Европската Унија – MAINLAND, кој го споведува Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите нации (ФАО), ќе ја одржи третата регионална работилница за подигнување на свеста за консолидација на земјоделско земјиште кај земјоделците и сопствениците ...