(ФОТОГАЛЕРИЈА+ИНТЕРВЈУ) КЛАСИК БЈУТИ ОД СТРУМИЦА НАЈУСПЕШЕН БРЕНД НА ЈУГОИСТОКОТ!

За улогата на пердињата во домот има многу да се зборува. Освен тоа што се украс на прозорците, тие се украс на нашиот живот. На некој начин завесите го откриваат стилот и карактерот на секоја домакинка. Тие умеат и да ни ја чуваат тајноста, да произведат топлина во нашите домови, да не бодрат, да не восхитуваат, воглавно умеат да создадат топла и весела атмосфера. Со една реченица, пердињата ...

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПРВИТЕ ДЕНОВИ ОД МЕСЕЦ АПРИЛ

Денес е петок, 31 март 2017 година, 90-иот ден во годината. Сонцето изгреа во 06:14, а ќе зајде во 19:01 часот. Денот ќе трае 12 часа и 47 минути. Ова утро во јужните, југоисточните, источните и централните предели имаме зголемена облачност и преовладува умерено облачно и потопло време со повисоки утрински температури, додека пак во северните, северозападните и западните предели е претежно сончево. МАКЕДОНИЈА ...

Презентирана стратегијата за развој на Југоисточниот плански регион

Денеска се одржа последниот настан од серијата на настани проширување на функциите на бизнис центарот како поддршка на малите и средни претпријатија на југоисточниот плански регион. На овој настан беше презентирана стратегијата за развој на југоисточниот планаски регион како и стратегијата за поддршка на мали и средни претпријатија. Присутни беа поголем број компании и беше слушнато ...