(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАЈ СОБРАНИЕТО ВО СТРУМИЦА!

Пред 40 минути кај собранието во Струмица се случи мала сообраќајна несреќа во која нема повредени но улицата беше накратко блокирана. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на лице место. Со повеќе детали во текот на оваа ноќ!