(ФОТОГАЛЕРИЈА) РЕСТОРАН ШАЛОМ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР РЕСТОРАН НА БАЛКАНОТ!

РЕСТОРАН ШАЛОМ и по скоро една година од своето постоење продолжува да го шармира балканот со својот квалитет и убавина и да ги освојува најзначајните награди. Синоќа во хотелот Премиер Бест Вестерн-Софија се оддржа третото издание на натпреварувањето „Балкански награди за туристичка индустрија“ на кое РЕСТОРАН ШАЛОМ беше избран за најдобар ресторан на ниво на целиот балкан. Покрај ...