(ФОТОГАЛЕРИЈА+ИНТЕРВЈУ) КЛАСИК БЈУТИ ОД СТРУМИЦА НАЈУСПЕШЕН БРЕНД НА ЈУГОИСТОКОТ!

За улогата на пердињата во домот има многу да се зборува. Освен тоа што се украс на прозорците, тие се украс на нашиот живот. На некој начин завесите го откриваат стилот и карактерот на секоја домакинка. Тие умеат и да ни ја чуваат тајноста, да произведат топлина во нашите домови, да не бодрат, да не восхитуваат, воглавно умеат да создадат топла и весела атмосфера. Со една реченица, пердињата ...

Уредувањето на домот со завесите од ,,Класик Бјути” и совети од Пале Стојанова

Оваа година декораторите и дизајнерите ентериерното уредување го освежија и прилагодија со футуристички стил, кој ке доминира во европските домови. Акцентот го ставија на изразито јаки бои, како што се црвена, виолетова, жолта, тиркизна, сина, зелена и портокалова. Затоа, и светот на текстилните декоратори истовремено го прати трендот на енериерното уредување.  За оваа сезона, тие ...

Уредувањето на домот со завесите од ,,Класик Бјути” и совети од Пале Стојанова

Во вториот број на магазинот ,,Есперанто” во рубриката ,,Уредување на домот” се зборуваше за завесите. Беше презентирана  новата ,,Aco home collection” која е работена по светски стандарди и со италијански дизајн. Видете ги советите од Пале Стојанова сопстевеник на ,,Класик Бјути” Кога станува збор за уредување на дом, најчесто не асоцира поставување на мебел во домот. Но, со само ...