(ВИДЕО) СТРУМИЧКОТО РАП ТРИО ВЛАДО ЈО, ТОМИ И СПИТ ОВОЈПАТ НЕ ИЗНЕНАДИЈА СО ТРАП ПЕСНА!

 

ВЛАДО ЈО, ТОМИ И СПИТ е познатото струмичко рап трио кое овојпат ја „раздрмаа“ публиката со нешто поразилчно односно со трап песна која има своја приказна и доста интересен текст. Момците ексклузивно за Струмица Денес изјавија дека ова е само најава за еден проект кој веруваат дека ќе привлече многу внимание. Инаку, СПИТ ќе биде гостинот во нивниот нов абум кој треба да излезе во 2018 година. Да не должиме многу, во продолжение слушнета ја песната:

маркетинг


Select
Ознаки: , ,