ФОТО: За која струмичка ѕвезда станува збор?

Горан-Пандев-3

Отсекогаш важел за миленик на македонската нација, особено кога ги затресува мрежите на неговите ривали. Уште како мал секојдневно бил со топката.Веќе знаете дека се работи за Горан Пандев.

маркетинг


Select