СТРУМИЧАНЕЦОТ ПАНЧЕ ОРЦЕВ – НОВ ЧЛЕН НА РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА!

Панче Орцев, поранешен пратеник на СДСМ од Струмица е избран вчера за член на Регулаторната комисија за енергетика. Претходно, Собранието го разреши од РКЕ Дејан Бошковски, кој пред да дојде на оваа функција беше директор на ЕЛЕМ.

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,