(ФОТО) Струмичани на Tomorrowland во Белгија и оваа година гордо вејат македонски знамиња

Tomorrowland е еден од најголемите фестивали за електронска музика во светот што се одржува во Boom, Белгија. Фанови од целиот свет уживаат во миксовите на најдобрите DJ-и, а директно од таму ве поздравуваат нашите струмичани кои гордо го вејат македонското знаме.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,