Струмица прогласена за најдобра за ,,Културен Туризам” на Балканот во 2017

Манифестацијата ,,Струмички карневал” и црквата св. Петнаесет Тивериополски Свештеномаченици им го донесоа признание на Општина Струмица за ,,Културен Туризам 2017″ на Балканските награди во туристичката индустрија во 2017. На гала вечерта која се одржа во хотелот Бест Вестер во Софија наградата во име на Општина Струмица и Република Македонија ја подигна амбасадора на Република Македонија во Бугарија, Марјан Ѓорчев.

Покрај Општина Струмица на оваа манифестација со признание за најдобар ресторант на Балканот во 2017 се закити и струмичкиот ресторант ,,Шалом”

 

 

маркетинг


Select
Ознаки: , ,