Спортисти, тренери, спортски работници – струмичани најуспешни!

Струмица отсекогаш бил град расадник на големи таленти, спортисти, тренери, спортски работници којшто оставиле голем белег во македонскиот спорт. Некои од нив повеќе не се со нас, но некои сè уште редат успеси. Струмица Денес избра фотографии од наши струмички спортисти. Да се потсетиме и да ги поддржиме!

10687029_848757115157637_7066541598487468371_n

10633637_848758175157531_1339614859085686212_o

10689695_848756828490999_5782312073842553217_n

10653640_848756858490996_2289778024542812202_n

10694291_848756845157664_1861145031032552742_o

10645240_848756885157660_2336090465101782281_n

10580803_848757105157638_1374892804960612729_o

10636060_848756941824321_7414001406004571932_n

10488019_848756975157651_2019105116517250527_n

10603701_848758055157543_8920630858266265976_n

маркетинг


Select
Ознаки: , , ,