СПОДЕЛУВАЈТЕ: Томче Илиев – Петгодишно дете од Струмица со тумор на мозокот итно треба да се лекува во Турција

Денес на социјалната мрежа Фејсбук насекаде се рашири веста која сите нас не потресе. Станува збор за Томче Илиев – малиот херој кој има само пет години а треба да извојува една голема битка за своите пет години. Томче има тумор на мозокот и итно му се потребни финансиски средства за да се лекува во Турција. Досега многу пати сме докажале дека ние струмичани сме навистина хумани, да бидеме и овојпат.

Жиро сметка за донации:
300001000024543 КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА на име Васе Илиев неговиот татко

 

маркетинг


Select
Ознаки: , , , ,