Сообраќајна несреќа во струмичко

Вчера од 20:20 часот во прекин беше сообраќајот на магистралниот пат А-4 Радовиш-Струмица помеѓу селата Јаргулица и Покрајчево поради сообраќајна несреќа, соопшти АМСМ. Сообраќајот беше пренасочен по локален пат. Со повеќе информации ќе ве известиме во текот на утрешниот ден.

маркетинг


Select
Ознаки: ,