Следете во живо: Kаде има гужва на патарините!

На граничните премини Богородица и Табановце има големи колони, а на останатите гранични премини значително е зголемена фреквенцијата на возила. Оваа информација се однесува само за македонската страна на премините, соопшти АМСМ.

Со 15 камери, поставени од ЈП “Државни патишта”, отсега во живо ќе може да ја следите ситуацијата и да се информирате за моменталната состојба на граничните преммини и патарини.

За таа цел изработена е андроид и веб апликација за ИОС оперативниот систем која може да се преземе преку www.roads.mk/m, што е особено корисно, ако веќе сте тргнати на пат.

Камерите може да ги следите на следниот ЛИНК.

маркетинг


Select
Ознаки: , ,