СЛАВЧО ПОПОСКИ: СПРЕМЕТЕ СЕ ЗА МИНИ ЛЕТО!

Почитувани граѓани до крајот на оваа недела како што најавивме останува релативно топло со температури на воздухот кој ќе бидат околу просекот за овој дел од годината, меѓутоа во текот на следната недела ќе имаме прилив на значително попотопл воздух од јужните географски широчини и истиот и понатаму ќе условува стабилно и суво време но со ЗНАЧИТЕЛЕН ПОРАСТ на температурите на воздухот.

Сепак ова е само како за најава а детално ќе го анализираме времето понатаму кога ќе имаме и детални и целосни информации.

За нови, детални и по потреба обновени информации околу временската состојба следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ и на КОСТАДИН ПАВЛОВ

маркетинг


Select
Ознаки: ,