ПРВИ СО ПОНУДА ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ЗА ЛЕТО 2018: ОВАА ЛЕТО ПОМИНЕТЕ ГО ВО НЕСЕБАР СО МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА!

 

НЕСЕБАР “ALL INCLUSIVE” со три базени HOTEL KAMENEC !

Понудата важи до 31 март 2018 година
Нема слободни места за сместување од 30.06 до 02.07.2018 година

“All Inclusive” во близина на плажа + анимација за деца
Три отворени базени, игралиште, паркинг.
од 01.06 до 30.09.2018:
1. Сместување од 01.06 до 21.06 и од 09.09 до 30.09
Ноќевање во двокреветна соба, “All Inclusive” цена од 22 € наместо 28 € по лице
2. Сместување од 22.06 до 04.07 и од 31.08 до 08.09
Ноќевање во двокреветна соба, “All Inclusive” цена 28 € наместо 33 € по лице
3. Сместување од 05.07 до 17.07 и од 19.08 до 30.08
Ноќевање во двокреветна соба, “All Inclusive” цена од 33 € наместо 38 € по лице
4. Сместување од 18.07 до 18.08
Ноќевање во двокреветна соба, “All Inclusive” цена од 38 € , наместо 45 € по лице
Понудата вклучува:
Ноќевање по лице, двокреветна соба
Сместување во двокреветна стандардна соба во зграда 2
All Inclusive *
Употреба на 3 базени
Анимација за деца – 6 дена во неделата
Паркинг
Wi-Fi во текот на хотелот
* Блок маса се служи во ресторанот на зграда 1
Деца и дополнителен кревет политика:

Бесплатно сместување за деца до 1.99 години
Сместување за прво дете на дополнителен кревет до 11,99 години бесплатно
За второ дете од 2 до 11,99 години на дополнителен кревет во студиото се наплаќа 50% од цената за возрасни
Услови за сместување:
Во стандардна соба 2 возрасни лица со 2 деца до 12 години.

• Email: mytravelbgmk@gmail.com
• MyTravel Strumica
+389 78 998 748 MK viber, +359 878 568 207 – BG

маркетинг


Select
Ознаки: ,