Промени во Одборот на директори во струмички „Герас Цунев“

Јорданчо Трајков е назначен за претседател на Одборот на директори и неизвршен член во Друштво за трговија услуги и консалтинг „Герас Цунев Трговија“ АД Струмица, а Митко Димитровски е назначен за независен член на Одборот на директори во струмичката компанија.

Според објавата на Централниот регистар тие доаѓаат на местото на Димитар Бончев кој беше претседател на Одборот на директори на „Герас Цунев“ и Никола Василев кој беше независен член во Одборот на директори.

ИЗВОР: ЕМАГАЗИН

маркетинг


Select
Ознаки: , ,